remontointi Kuopio

Remontointi, uudisrakentaminen ja muut palvelut ammattitaitoisesti Kuopion seudulla

Tilatkaa remonttipalvelut
RR Happonen Ky remonttipalvelut Kuopio

RR Happonen Ky on jo vuosien ajan tehnyt laadukkaita remontointi- ja rakennustöitä Kuopion seudun yrityksille. Olemme kokeneet niin pienet kuin suuret rakennusprojektit ja remontit kaiken kokoisilla työmailla. Teemme nykyään yhä enemmän töitä myös yksityisille ja haluammekin tuoda osaamisemme myös yksityisasiakkaiden saataville. Tutustukaa rakennuspalveluihimme tarkemmin ja ottakaa yhteyttä. Esimerkiksi yhteydenottolomakkeella voitte jättää tarjouspyynnön tai tiedustella lisää palveluistamme.

Rakennuspalvelumme

Rakennusalan kokeneina ammattilaisina tarjoamme monipuoliset rakennus- ja remontointipalvelut yrityksille ja yksityisille. Teemme laadukasta jälkeä kotimaisin voimin ja parhaita työvälineitä käyttäen. Kokeneet työntekijämme osaavat ennakoida tarpeenne jo hyvissä ajoin – hommat saadaan näin tehtyä nopealla aikataululla.

Teemme seuraavia töitä:

  • uudisrakentaminen
  • remontointi
  • kalusteasennukset
  • sisätilojen maalaukset
  • kylpyhuoneremontit
  • parketti- ja laminaattiasennukset
  • listoitukset
  • ja paljon muuta!

Kokonaisvaltaista palvelua

Kokeneena rakennusfirmana teemme töitä aina asiakkaan aikataulun ja toiveiden mukaisesti. Teemme uudisrakennustöitä myös avaimet käteen -periaatteella kokonaisvaltaisena palveluna, teidän tarpeittenne mukaisesti. Rakennustyöt ovat kanssamme erittäin joustavasti sovittavissa joko yhtenä palveluna tai osana suurempaa rakennusprojektia. 


Kauttamme on helppoa tilata kattava täyden palvelun uudisrakennustyö tai pienempi remontti, kiitos laajan yhteistyöverkostomme. Yhteistyökumppanimme mahdollistavat sen, että kun teette sopimuksen rakennusprojektista meidän kanssamme, saatte kaikki tarvittavat työt yhdellä sopimuksella. Näihin palveluihin kuuluvat muun muassa LVI- ja sähkötyöt sekä muut rakennuspalvelut, joita emme itse suoraan tarjoa. Tiedustelkaa meiltä tarkemmin palveluidemme kattavuudesta ja yksityiskohdista!

Yhteystiedot

Tarjoamme remontointi- ja rakennuspalvelut yrityksille ja yksityisille

Olemme työskennelleet jo vuosia Kuopion alueen yrityksille. Meiltä luonnistuvat rakennustyöt kaikenlaisissa yritystiloissa, joita kuvitella saattaa – pienistä työpajoista kahviloihin, ravintoloihin, toimistoihin ja teollisuusalan yrityksiin. Teemme esimerkiksi paljon listoituksia yrityksille sekä muita remontointiin liittyviä hommia sopimuksen mukaan. Myös yksityisasiakkaat saavat kaikki tarvitsemansa rakennuspalvelut RR Happoselta. Kysykää meiltä tarjous tunti- tai urakkatyöstä, niin me valmistelemme tarpeitanne palvelevan sopimuksen nopeasti ja vaivattomasti.